27 mar 2012

japanese paper balloon


La tieta Raquel, que ha estat de viatge, ha portat aquest fantàstic regal per als nostres fills: un japanese paper balloon.
Aquests dos animalets que veieu aquí plegats, amb només una bufada es converteixen en animals amb volum!


El simpàtic pingüí, al qual han batejat amb el nom de Serafí,  d'aquí a poc penjarà del sostre de l'habitació i ens farà companyia.
Us deixem el web on podeu trobar, i comprar! tots els models: http://www.petraboase.com/.

22 mar 2012

tea party



Avui volem mostrar-vos unes imatges que fa temps que teníem ganes d'ensenyar-vos, però que no sabem per quina raó encara no les havíem compartit amb vosaltres.
Ja fa temps, amb uns amics, varem celebrar una tea party molt especial. Per a cadascú varem preparar unes estovalles individuals, culleretes, crema de xocolata feta per nosaltres, pastissets embolicats individualment, cupcakes i galetes. Tot acompanyat per gominoles i caramels!



Els colors  predominants de l'aconteixement, com podeu veure, van ser el rosa i el blau, amb tonalitats molt suaus i molt "ensucrades".


Si us animeu a fer els vostres cupcakes podeu consultar diversos blogs que us poden donar idees i receptes, com ara: el rincón de Bea, whole kitchen o Tu eres el chef.

20 mar 2012

amb un 6 i un 4



Fa uns dies varem col.laborar en un projecte que ens feia molta il.lusió, l'exposició amb un 6 i un 4, dins del cicle expositiu Menjador Obert.
Menjador Obert és un cicle d'exposicions que es realitza al menjador dels treballadors d'una institució cultural de Barcelona i al qual només hi poden participar els propis treballadors, o en aquest cas, els fills dels treballadors.
L'exposició amb un 6 i un 4 és una mostra representativa dels futurs talents creatius del país, aquí  podeu veure algunes de les obres.


suit things va fer el càtering de la inauguració i per a cada artista va preparar una bosseta amb xocolatines que a la vegada feia de flyer de l'exposició.


Ja estem esperant la següent proposta!

18 mar 2012

invitacions aniversari



Us havíem promés que us ensenyaríem imatges del segon aniversari que varem celebrar la setmana passada, i aquí en teniu una mostra: les invitacions.
Com podeu veure són unes invitacions molt "dolces i comestibles" per a celebrar un aniversari conjunt de sis nens i nenes que celebren els seus 8 anys: moltes felicitats a tots!
Varem embolicar unes xocolatines amb la invitació i li varem afegir les targetes de confirmació d'assistència, en una d'elles la targeta estava lligada amb baker twine i a l'altra enganxada amb una petita agulla d'estendre.




Per a acomiadar-nos de cada convidat convidat varem preparar una bosseta amb galetes del número 8, com a record i per a donar-los les gràcies d'haver participat de la festa.
Esperem que us hagin agradat!

14 mar 2012

aniversaris


El passat cap de setmana varem celebrar dos aniversaris molt especials.  Del primer us en mostrem ara unes imatges i del segon arribaran les fotos en breu!
L'aniversari de dissabte era per celebrar 65 meravellosos anys. A.  moltes felicitats!!!!


Com heu vist no hi van faltar els cupcakes, encara que aquests que us hem ensenyat encara no tenien el frosting, que després varem afegir, i les galetes amb les inicials. Com podeu veure el color preferit de l'homenatjat: el blau!

5 mar 2012

bocaditos


A casa nostra ens agraden els entrepans, però els nostres fills no són de grans "bocates"sinó que prefereixen els "entrepanets". Per això aquest cap de setmana ens hem dedicat a fer aquest petits panets, la recepta dels qual podreu trobar al darrer número de la revista whole kitchen.


Ara que arriba el bon temps són una bona opció per a preparar un berenar, tan dolç com salat i fer una excursió a la muntanya més propera. Nosaltres o pugem a St.Mateu o "ataquem" el Burriac!