28 feb 2013

lana de oveja


Torna el fred! i en un dia com avui, plujós i ventós, us volem parlar de Lana de oveja, iniciativa de la nostra amiga Bea.
A Lana de oveja podràs trobar gorres, buf i bufandes, de colors i mides diferents per anar ben calentó en aquests dies que ens esperen, ah! i tot fet a mà amb molt d'amor!!
No deixeu de consultar el seu bloc i fer les comandes!!!
Bea gràcies per abrigar-nos d'una manera tan suau i divertida!

22 feb 2013

pintura / acció



Dissabte passat varem participar en el taller Pintura / Acció a la Fundació Joan Miró.
Aquest taller per a famílies està relacionat amb l'exposició temporal Explosió! El llegat de Jackson Pollock.
Com veieu vam fer explotar la pintura sobre la tela de formes molt diferents!



Els educadors ens van fer una visita guiada per l'exposició on vam veure l'obra d'artistes tant interessants com: Jackson Pollock, Niki de Saint Phalle, Yves Klein, el grup Gutai,... i després, seguint unes instruccions que ens van donar, nosaltres vam experimentar diferents maneres de treballar la pintura sobre la tela.



Aquí en teniu el resultat!! Damunt d'una gran i llarga tela vam fer aquest treball col·lectiu ple d'explosions de color!
Aquest cap de setmana és el darrer de l'exposició Explosió! El llegat de Jackson Pollock, si encara no l'heu vist, no us la perdeu!!

16 feb 2013

nineteen


La Sandra ahir va fer 19 anys! l'últim dels "teen"!!! i això s'ha d'aprofitar molt!
Per a celebrar-ho dolçament la Marta, la seva mare, ens va encarregar les bosses per a les gominoles.
Cada bosseta de paper craft portava imprès el número 19 i per darrera una etiqueta feta amb fabric tape felicitant a la Sandra.



Nosaltres li volem desitjar molta felicitat  en aquesta etapa que ha iniciat per terres aragoneses. Que es compleixin els seus desitjos i que gaudeixi molt, tant dels estudis, com de les noves amistats!!



Sandra moltíssimes felicitats!!! i Marta moltes gràcies per comptar amb nosaltres!!

15 feb 2013

5 dolços anys




Ahir va ser un dia molt especial per la Selma,  va fer 5 anys! i va voler celebrar-ho amb la seva família i els seus amics. La seva mare, la Sònia, ens va encarregar les bossetes de les gominoles i els buntings per als pastissos.





Els colors preferits de la Selma són  el rosa i el lila, així doncs, tant els toppers com les gominoles havien de ser d'aquests colors. Però no només això, la Selma va néixer un 14 de febrer, un dia molt i molt amorós i per tant les seves bossetes de gominoles, les que ella volia repartir amb totes les persones que estima, no podien ser sinó amb un altre motiu, els cors!



Les corones amb els 5 anys les varem pensar especialment per ella, una petita princesa d'ulls blaus, riallera i divertida que esperem que disfrutés moltíssim del seu dia!


Selma moltíssimes felicitats!! i Sònia moltíssimes gràcies per comptar amb nosaltres!!

13 feb 2013

sew love


Demà és el dia de Sant Valentí. No és una tradició molt nostra, però donar mostres d'estimació als qui ens importen mai està de més!


Per a preparar els esmorzars d'aquest dia tan amorós hem preparat unes sew label especials amb els motius propis del sant de l'amor!!



Us desitgem a tots que demà passeu un bon dia, i sigui amb en Valentí o sense ell, rebeu molts petons i abraçades!

3 feb 2013

sunday origami


Tarda de diumenge "origamiesca"! Si sou principiants com nosaltres us recomanem la plana easy origami, teniu un munt de formes per anar practicant!
Els papers per a fer origami els podeu retallar vosaltres mateixos, nosaltres en vam comprar un paquet ja preparat a Muji, amb un munt de colors!
Bona setmana a tothom!!