16 mar 2014

regals especials



Regals especials handmade fets amb molt d'amor per a les amigues de l'escola! Els membres de les suit families fan els seus "pinitos"!
Bon sol i bon diumenge a tothom!

3 mar 2014

el siglo te ayuda




Ahir va ser una tarda molt especial, una part de suit things, la n,  va participar en un cicle d'intervencions artístiques a la llibreria El Siglo de Sant Cugat, dins del Mercantic. 
El Ciclo del Siglo, del qual ja us hem anat passant informació, és un cicle d'intervencions artístiques comissariat per Anna Dot i Estel Boada. Elles han escollit parelles d'artistes, a les que han donat un gènere literari perquè facin una proposta artística al voltant d'aquest gènere. 
En el cas d'ahir les artistes érem la Teresa Estapé i la Noemí Tomàs i els gèneres que ens varen donar van ser Autoajuda i Papiroflèxia.



La Teresa va fer una reflexió al voltant dels llibres d'autoajuda a partir d'una experiència que li varen explicar en una conversa de grup.




la Noemí va barrejar l'autoajuda amb la papiroflèxia creant una mena de botigueta d'intercanvi de galetes autoayudantes.


Per a què la gent no s'hagués de llegir toooots els llibres d'autoajuda, vaig forrar 6 llibres amb paper de vidre (para rasgarse al leer!) i de cadascun d'ells en vaig fer un resum: una paraula, que vaig imprimir en una galeta, que estava dins d'una capsa i d'un sobre "papiroflèxics"! Els clients que necessitaven aquesta píndola podien escollir la paraula que més falta els hi fes i llavors a canvi de la galeta se signava un contracte: galeta a canvi d'enviar un mail explicant l'experiència ajudant que havia produït en tu la ingesta de la galeta.





Amb el recull de totes les experiències farem un nou best seller d'autoajuda que esperem sigui profitós per a la comunitat!