2 nov. 2011

LOLA festival de teatre

Tal i com us dèiem, aquest cap de setmana ham tingut molta activitat. El dia 1 de novembre vam col.laborar amb *Dramangular i el LOLA festival de teatre.


El dimarts a les 19h. s'estrenava al Teatret d'Esparreguera l'obra Ímpetu i per a cel.lebrar-ho, després de la funció, vam compartir amb el públic i els actors una dolça proposta que els vam preparar.


L'obra Ímpetu, està formada per tres textos de joves dramaturgs actuals: Marc Rosich, Victòria Szpunberg i Raquel Tomàs. Tres peces breus de ciència-ficció amb la muntanya de Montserrat com a teló de fons.
Així doncs, els hi vam demanar que ens donessin una frase de cadascun dels textos i vam embolicar cada tros de pastís amb aquestes cites. Tot enganxat per un ovni que lligava la cinta de text.


Per acompanyar el pastís, les ampolles d'Ìmpetu contenien un bon vi dolç, que amenitzava la vetllada.Volem donar unes gràcies sinceres a *Dramangular per a deixar-nos participar d'aquesta proposta.
L'obra Ímpetu encara la podeu veure a Molins de Rei el diumenge 13 de novembre, no us ho perdeu. Els actors (tots de companyies amateurs) són extraordinaris!

No hay comentarios:

Publicar un comentario