15 may 2012

nuria mora


Avui us volem fer una recomanació. Fa una dos anys varem descobrir, dins l'exposició Murals que es va fer a la Fundació Joan Miró de Barcelona,  una artista a la qual seguim des d'aleshores, la Nuria Mora.
En un article que varem llegir a El País, la definien d'una manera molt bonica i molt certa: la mujer que embellece la calle. La Nuria viatja per tot el món deixant la seva petjada artística per alguns racons del paisatge urbà. A la manera dels graffiters, és a dir de manera clandestina, ha intervingut amb els seus pinzells els murs de moltes ciutats, fent-los més humans, més bells i més habitables.
La Nuria Mora també ha creat instal.lacions per a galeries d'art, museus i ha fet projectes com el que avui us presentem, la seva aportació per a l'stand de El País a ARCO 2012.





Per als que sou uns amants del paper i les coses boniques us deixem aquestes imatges. Aquest oriami gegantí de colors que naixia i creixia per una cantonada de l'stand i transportava a l'espectador a mons imaginaris.
No us perdeu la seva plana web on trobareu totes les accions que ha fet, amb fotografies esplèndides i vídeos dels processos de treball, també el d'aquesta instal.lació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario