10 dic. 2012

christmas workshopEl Nadal ja s'acosta, i aquests dies de festa han servit per a començar els preparatius. Aprofitant que teníem la celebració d'un aniversari, com  ja haureu vist al nostre facebook! hem aprofitat per ajuntar els preparatius nadalencs i la festa d'aniversari i així ha estat com hem realitzat aquest taller de postals nadalenques!
Per a cada participant al taller hi havia un a capseta, amb una etiqueta amb la seva inicial, on a dins trobaven materials per a poder fer les postals: cartolines craft, lligades amb una llaçada vermella, com a suport on treballar, un paquet amb 5 papers estampats amb motius nadalencs, llapis decorats amb washi tape i agulles també decorades amb washi tape.
Al mig de la taula de treball: tisores de formes, washi tapes, cintes nadalenques, segells i tintes, vermelles, daurades, blaves... retoladors daurats, platejats i com no perforadors de formes diverses: avets, cors, estrelles,...


Ah! i com no podia ser d'una altra manera, per agafar forces per a treballar, uns dolços cupcakes!!Mireu què treballadors i treballadores!!I aquí en teniu alguns dels resultats!! Preciosos!! 
Ens ho varem passar molt bé i els nostres amics rebran unes xulíssimes i úniques postals de Nadal!

No hay comentarios:

Publicar un comentario