3 ene. 2013

christmas sewing craftAquest ha estat un Nadal craft! Avui us volem mostrar un dels regals que ens varen encarregar, un:  christmas sewing craft. El kit consisteix en un pack amb roba de patchwork de dos estampats diferents, un llibre de patrons i alguns fils, tot preparat per a poder fer les garlandes per a l'arbre!
El llibre permet fer tres patrons diferents de garlanda: un arbre de nadal, una estrella i un mitjò. A  part dels patrons, que consistien en una mostra bidimensional de l'objecte i a sobre el patró per a poder-ho traspassar a la roba, vam pensar que seria una bona idea explicar la tradició de cadascun d'aquest motius nadalencs; així doncs, al costat de cada motiu hi ha la llegenda que explica l'origen d'aquesta decoració nadalenca.
En aquesta ocasió vam deixar de banda les nostres capses de cartró per a confeccionar un embolcall més apropiat. Vam fer una bossa de cotó a la que vam estampar el nom del regal i tot lligat amb una preciosa cinta, acord amb els colors de les robes.

Esperem que a la Maria, a qui anava dirigit el regal, i que és una sew -noia, li agradés i el disfrutés molt!

No hay comentarios:

Publicar un comentario